ˆ
Zmiana wielkości treści
Zmiana kontrastu serwisu
WyłączWłącz skróty klawiatury
Zmień interlinię
Przejdź do strony głównej

Biuletyn Informacji Publicznej

Urząd Gminy Piecki
  • Logo Biuletynu Informacji Publicznej
  • Godło Rzeczpospolitej Polskiej
ˆ

Zamówienia publiczne aktualne

Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: Świadczenie usług cateringowych podczas konferencji w ramach projektu pt.: „Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Gminie Piecki”Drukuj informację Zamówienie publiczne: Świadczenie usług cateringowych podczas konferencji w ramach projektu pt.: „Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Gminie Piecki”

Szczegóły informacji

Świadczenie usług cateringowych podczas konferencji w ramach projektu pt.: „Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Gminie Piecki”

Status: unieważniony

Tryb: nieograniczony

Rodzaj zamówienia: Dostawy

Zamawiający: Gmina Piecki

Finansowanie: Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka

Nr UZP: nie dotyczy

Termin składania ofert / wniosków: 2015-03-19 12:00:00

Miejsce złożenia oferty: Urząd Gminy Piecki, ul. Zwycięstwa 34, 11-710 Piecki

Ogłoszono dnia: 2015-03-11 przez Hubert Sadownikow

Treść:

FU. 042.7.5.2014
Piecki, 11 marca 2015 r.
 
ZAPYTANIE OFERTOWE
świadczenie usług cateringowych podczas konferencji w ramach
projektu pt.: „Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Gminie Piecki”

 
Ze względu na wartość zamówienia nie przekraczającą 30000 EURO, nie mają zastosowania
w niniejszym postępowaniu przepisy ustawy Prawo zamówień publicznych – podstawa prawna art. 4 pkt. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz.U.2013.907 z późn. zm.
Zapytanie ofertowe - świadczenie usług cateringowych podczas konferencji w ramach projektu pt. „Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Gminie Piecki” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Oś priorytetowa
8. Społeczeństwo informacyjne – zwiększenie innowacyjności gospodarki Działanie 8.3 Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu – eInclusion.
1. ZAMAWIAJĄCY:
Gmina Piecki, ul. Zwycięstwa 34, 11-710 Piecki, NIP: 742 212 31 83
 
2. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali wraz z rozłożeniem na stołach poczęstunku składającego się z zestawu:
- napoje gorące: kawa, herbata i dodatki – mleko, cukier, cytryna, soki – 2 rodzaje soków,
- woda gazowana i niegazowana,
- 4 rodzaje ciastek typu rogaliki, babeczki lub mini drożdżówki itp.,
2) Organizacja cateringu w formie bufetu dla grupy około 70 osób.
3) Miejsce konferencji: Gminny Ośrodek Kultury Sportu i Rekreacji w Pieckach,
ul. Zwycięstwa 6.
4) Termin wykonania zamówienia: w przeciągu 20 dni od momentu podpisania umowy. Dokładny termin wskaże zamawiający.
5) Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu, jak również uprzątnięcia pomieszczeń po zakończeniu konferencji.
6) Wykonawca zapewni dowóz posiłku na miejsce konferencji, dbając o ich estetykę
i odpowiednią temperaturę w miejscu podania.
7) W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1225 ze zm.).
8) Po zakończeniu konferencji Wykonawca doprowadzi miejsce świadczenia usługi cateringu do stanu sprzed rozpoczęcia konferencji (w szczególności odbierze naczynia i sztućce oraz inne materiały będące własnością Wykonawcy, wykorzystane w trakcie świadczenia usługi).
9) Wykonawca jest odpowiedzialny za pokrycie wszystkich ukrytych i nieprzewidzialnych kosztów związanych z realizacją niniejszego zamówienia.
 
3. OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY
Wykonawca powinien sporządzić ofertę na formularzu ofertowym (załącznik nr 1). Oferta powinna być:
- opatrzona pieczątką firmową,
- posiadać datę sporządzenia,
- zawierać adres lub siedzibę Wykonawcy, numer telefonu, numer NIP,
- podpisana czytelnie przez Wykonawcę.
 
Ofertę należy złożyć w nieprzeźroczystej kopercie (opakowaniu) gwarantującej zachowanie poufności jej treści (uniemożliwiające zapoznanie się z jej treścią) oraz zabezpieczającej nienaruszalność. Koperta (opakowanie) winna być opatrzona nazwą i adresem Wykonawcy (pieczęć lub adnotacja odręczna). Koperta (opakowanie) powinna zawierać także następujący opis: "oferta – usługa cateringowa”.
 
4. TERMIN I MIEJSCE SKŁADANIA OFERT:
 
Ofertę należy złożyć w formie pisemnej na formularzu stanowiącym załącznik do niniejszego dokumentu. Termin składania ofert: 19.03.2015r. do godz. 12.00
(osobiście w Urzędzie Gminy Piecki – w sekretariacie, pokój nr 6 lub listownie na adres: Urząd Gminy Piecki, ul. Zwycięstwa 34, 11-710 Piecki).

Za termin złożenia oferty uważa się dzień i godzinę jej faktycznego złożenia w siedzibie zamawiającego z dopiskiem „oferta – usługa cateringowa”.
Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
 
5. OCENA OFERT:
Jedynym kryterium oceny ofert jest najniższa cena.
 
6. ROZSTRZYGNIECIE POSTĘPOWANIA I ZLECENIE REALIZACJI ZAMÓWIENIA:
 
O wynikach postępowania Zamawiający poinformuje na stronie internetowej:
http://bip.piecki.com.pl - zakładka Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Gminie Piecki/Zamówienia
 
7. DODATKOWE INFORMACJE:
W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od Wykonawców wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert. Po wyborze Wykonawcy Zamawiający zastrzega sobie prawo negocjacji warunków zamówienia. Zamawiający zastrzega możliwość odwołania postępowania bez podania przyczyny.
 
Osobą upoważnioną do kontaktów z oferentami jest:
Hubert Sadownikow, tel. 89/742 19 62 lub 660 477 516
e-mail: h.sadownikow@piecki.com.pl

Załączniki

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Urząd Gminy Piecki
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Hubert Sadownikow
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2015-03-11
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Hubert Sadownikow
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2015-03-11 14:52:20
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2015-03-11 14:56:53
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2015-03-24 14:02:41
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
1078 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »
« powrót do poprzedniej strony