Biuletyn Informacji Publicznej

Status: Obowiązujący

Sesja: Nie dotyczy

Kadencja: Kadencja 2018-2024

Data wejścia w życie: Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Data podjęcia/podpisania: 2020-09-02

Tytuł aktu:

zmieniające zarządzenie Nr 101/2020 z dnia 18 sierpnia 2020 w sprawie ogłoszenia naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Urzędzie Gminy Piecki.

Zmienia:

101/2020

Na podstawie:

Treść:

ZARZĄDZENIE NR 110/2020
WÓJTA GMINY PIECKI
z dnia 02 września 2020 roku

zmieniające zarządzenie Nr 101/2020 z dnia 18 sierpnia 2020 w sprawie ogłoszenia naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Urzędzie Gminy Piecki.

Na podstawie art.33 ustawy z dnia 8 marca 1990 r., o samorządzie gminnym (t.j.: Dz. U. z 2020 r. poz.713) w związku z art.6, art.11, art.13 ustawy z dnia 21 listopada 2008 roku o pracownikach samorządowych (t. j.: Dz. U. z 2019 r. poz.2282) oraz Regulaminu naboru na wolne stanowiska urzędnicze w Urzędzie Gminy i na wolne stanowiska kierowników w jednostkach organizacyjnych gminy, przyjętego Zarządzeniem Wójta Gminy Piecki Nr 22/2012 z dnia 8 marca 2012 roku, zarządzam, co następuje:
§ 1.
1.Dotychczasowy § 2 pkt. 3) Zarządzenia Wójta Gminy Piecki Nr 101/2020 z 18 sierpnia 2020 roku w sprawie ogłoszenia naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Urzędzie Gminy Piecki z uwagi na wyłączenie jednego z członków dotychczasowej komisji rekrutacyjnej Pani Agnieszki Końpy ulega zmianie w ten sposób, że nowym członkiem komisji rekrutacyjnej w miejsce ww. osoby powołana zostaje Pani Elżbieta Nadolna –inspektor - członek Komisji.
2. W treści § 2 Zarządzenia Wójta Gminy Piecki Nr 101/2020 z 18 sierpnia 2020 roku w sprawie ogłoszenia naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Urzędzie Gminy dodaje się pkt. 4) dotyczący powołania nowego członka komisji rekrutacyjnej w osobie Pani Marty Przekadzińskiej - inspektora – sekretarz Komisji.
3. W treści § 2 Zarządzenia Wójta Gminy Piecki Nr 101/2020 z 18 sierpnia 2020 roku w sprawie ogłoszenia naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Urzędzie Gminy dodaje się pkt. 5) dotyczący powołania nowego członka komisji rekrutacyjnej w osobie Pani Joanny Krawczyk - specjalisty ds. oceny znajomości języka angielskiego.
§ 2.
Nadzór nad wykonaniem zarządzenia powierzam stanowisku - Kierownik Referatu Rozwoju
i Zarządzania Kryzysowego.
§ 3.
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Wójt
(-) Agnieszka Kurczewska

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Urząd Gminy Piecki
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Data wytworzenia informacji:
2020-09-04
Osoba, która odpowiada za treść:
Adrian Polita
Data wprowadzenia do BIP